top of page

Over ons

Bij BTL IMPEX BV. streven we ernaar om onze klanten te voorzien van auto-onderdelen van de hoogste kwaliteit, innovatieve en duurzame bouwmaterialen, betrouwbaar transport en logistieke diensten. Ons primaire doel is ervoor te zorgen dat onze klanten alles hebben wat ze nodig hebben om hun ambities te verwezenlijken. We streven ernaar langdurige relaties met onze klanten op te bouwen door speciale aanbiedingen en kortingen aan te bieden waarmee hun dromen werkelijkheid kunnen worden.

Our Story

BTL IMPEX BV, een Belgisch bedrijf gericht op intercontinentaal zakendoen (B2B en B2C).
Het heeft tot doel de kloof tussen Afrika en Europa te overbruggen door de behoeften van elke regio dichter bij elkaar te brengen.


BTL IMPEX exporteert veel producten naar Afrika, vooral in de auto-industrie (motorvoertuigen en accessoires), in innovatieve bouwoplossingen (vloer- en wandtegels in PVC-materiaal) en goederentransport voor derden.


BTL IMPEX importeert koffie, cacao en vanille naar Europa. De productie van deze producten wordt gesponsord door de lokale overheid, banken en enkele internationale organisaties om te garanderen dat het product wordt verkregen via legale en natuurlijke procedures.

BTL IMPEX beschikt over een flink aantal goed opgeleide medewerkers. Ze bedienen u met hoffelijkheid en professionaliteit, tijdig tegen een concurrerende prijs.

Visie van BTL IMPEX BV: Facilitair, Betrouwbaarheid en Flexibiliteit.

Ons team

d295bd81-e223-4b41-9c71-e16008dd8ffb.jpeg

 Carine K

( +32 492 31 65 97 )

Voor vragen over Trucks & Onderdelen

bottom of page